Win een loopanalyse van TIGRA Fysiotherapie

 

VROEG INSCHRIJVEN LOONT! 

 Schrijf je in voor 1 mei en maak kans op een gratis loopanalyse van TIGRA Fysiotherapie 

TIGRA Fysiotherapie is een belangrijke factor voor vele (top)sporters. Niet alleen voor blessurebehandelingen, maar juist ook als partner voor blessurepreventie.
Daarom stelt TIGRA Fysiotherapie voor drie deelnemers van de TIGRARondevanOranjewoud een gratis loopanalyse beschikbaar. 

Je volledige lichaamshouding wordt hierbij geanalyseerd. Inclusief een loopband analyse. Hierbij wordt een (persoonlijke) film van jouw hardlopen gemaakt en dit wordt vertaald naar een advies om (nog) efficiënter en beter te gaan lopen of misschien zelfs om een blessure te voorkomen.  

Wat moet je doen?  

  • Inschrijven voor 1 mei 
  • Medewerking geven aan een leuke foto* 

 Schrijf je nu meteen in en maak kans!   Het is voor ons als organisatie fijn als we tijdig weten hoeveel deelnemers we aan de start mogen verwelkomen. Het aantal deelnemers heeft namelijk consequenties voor de budgetten, inzet vrijwilligers, verkeersveiligheid etc. In maart en april worden drie deelnemers uitgeloot. Je maakt iedere loting weer een kans. Dus hoe vroeger je je inschrijft, hoe vaker je een kans maakt. Je kunt de loopanalyse maar één keer winnen. 

* Wanneer je medewerking geeft aan een leuke foto voorafgaand aan je loopanalyse kunnen wij deze foto gebruiken voor onze Facebookpagina.