Trainingen voor beginnende hardlopers en wedstrijdlopers.

Kom naar de informatiebijeenkomst op maandag 12 februari om 19.30 uur.

Voor atleten die sneller en sterker willen worden, organiseert AV Heerenveen tien ‘Ronde van Oranjewoudtrainingen’ op de Atletiekbaan aan de Dominee Kingweg 6 te Heerenveen. De trainingen starten in week 8 van 2018. Je wordt ingedeeld in een trainingsgroep, passend bij jouw hardlooptempo. Je kunt maximaal twee keer per week op de baan trainen in een groep.  De kosten voor 10 weken training bedragen slechts € 50,– AV-Heerenveen leden kunnen uiteraard kosteloos gebruik maken van deze ‘Ronde van Oranjewoudtrainingen’

Voor Beginnende hardlopers: Bereid je, als beginnend of herintredend hardloper, goed voor door gebruik te maken van de trainingsmogelijkheid bij AV Heerenveen. Je leert in een gezellige groep een goede techniek waardoor je je grenzen kunt verleggen en krijg je persoonlijke aandacht voor blessure-preventie.

Voor ervaren lopers: Train je twee tot drie keer week en/of loop je regelmatig wedstrijden?  Dan is het misschien tijd om gedurende 10 weken je snelheid te gaan verbeteren. Dit doe je in een gezellige groep van gemotiveerde atleten door afwisselende trainingen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.